Snabba företagslån

snabba företagslån

Snabba företagslån

Snabba företagslån är lån som betalas ut snabbt efter att ansökan blivit godkänd. I många fall kan utbetalning ske redan samma dag som ansökan lämnats in, men i normala fall betalas pengarn ut inom ett par bankdagar. Själva låneansökan i sig tar inte mer än ett par minuter att skapa och skicka.

Snabb svarstid

Oftast vill man som företagare snabbt kunna vända sig till flera aktörer och då önskar man snabb svarstid på ansökan. Det underlättar när man jobbar sig fram för och hitta den mest optimala kreditgivaren.

Företagslån via Krea

 • Hitta finansiering åt ditt företag
 • Konkurrensutsätt 30 banker och långivare
 • Endast en kreditupplysning
 • Företagslån, Factoring och Fastighetslån
 • Förslag redan inom 1 dag

Företagslån från CapitalBox

Därför väljer företagare CapitalBox

 • Företagskredit upp till 3,5 miljoner
 • Refinansiering
 • Ansök om ett företagslån på några minuter

Företagslån med QPR Företagslån Flex

 • Kostnadsfritt – ej bindande ansökan
 • Jämför enkelt räntor & totalkostnad
 • Få billigaste lånet till ditt företag

Snabba företagslån är att föredra. Det kan vara en tillfällig svacka i företaget som behöver finansieras under en kortare tid eller en ny utrustning som behöver köpas in för att inte verksamheten ska stanna av. Vilken orsak ett företag än har för att behöva ett snabbt företagslån finns det många att välja mellan.

Företagslån oavsett bolagsform

Företagslån aktiebolag

Ett företagslån ger ditt aktiebolag tillgång till smidig och prisvärd finansiering, skräddarsytt efter just ditt bolags unika behov.

Företagslån handelsbolag

Med ett företagslån får ert handelsbolag tillgång till finansiering som gör det enkelt att växa. Välj inte mellan smidigt och prisvärt.

Företagslån enskild firma

Företagslån för dig med enskild firma, till marknadsledande villkor. För att du ska ges möjlighet att investera i dina idéer och växa ditt företag.

Lån till enskild firma

Det spelar det ingen roll vilken bolagsform du har, utan vi vill ge alla företagare tillgång till finansiering för att de ska få möjlighet att investera i sina idéer. Därför erbjuder vi företagslån till dig med enskild firma, med villkor som gör det enkelt att växa företaget.

Enskild firma är den vanligaste bolagsformen i Sverige, men det är även den bolagsform som historiskt sett haft svårast att få tillgång till finansiering. Lånebehovet för en enskild firma skiljer sig inte från det för ett aktiebolag eller handelsbolag, man lånar allt som oftast för att kunna expandera företaget. Till skillnad från andra bolagsformer krävs det dock oftast mindre lånebelopp för att det ska göra stor skillnad för en enskild firma, varför bankerna historiskt sett valt bort dem, då de inte sett någon lönsamhet i lånen.