Företagslån utan UC

Kan man få företagslån utan UC? Jo det går

Företagslån utan UC

Flera lånegivare marknadsför sig med att du kan ansöka om företagslån utan UC. Bokföringen kopplas istället upp digitalt.

Eftersom företagets bokföring kopplas upp online så ser kreditgivaren sundhetsgranden i företaget snabbt och kan avgöra kreditvärdigheten utan att ta en UC. Bokföringsunderlaget är det man istället använder.

Företagslån

Froda StockholmFöretagslån

Av lånegivarna som ger ut företagslån är Froda den som har överlägset flest positiva reviews på trustpilot. Froda tar ingen UC.

Publicerad : September 05, 2020
Företagslån

Finly StockholmFöretagslån

Av lånegivarna som ger ut företagslån …

Publicerad : September 05, 2020
Företagslån

qred Företagslån

Ingen startavgift, Inga dolda kostnader, Ingen bindningstid, Företagslån från 10 000 till 1 000 000 kr, Upp till 18 månader, Ansökan är ej bindande, Fast månadsavgift

Publicerad : September 05, 2020
Företagslån

Mynt StockholmFöretagslån

Mynt är en kreditgivare till små och medelstora företag. De tar ej en UC och du betalar bara för det låneutrymme du använder och inte för hela lånet.

Publicerad : September 05, 2020

Vad innebär lån utan UC i företasgvärlden?

Detta är ett kommunikativt sätt att visa att man ej vänder sig till UC för att bedömma ett företags kreditvärdighet. Oftast löser man detta med direktkopplingar till företagets bokföring och på så vis får en mycket ärligare översikt över företagets ekonomiska status.